Yastığım Şekil, Önümden Çekil :)

Bu gun yarin derken bir hafta oldu yazamadim. Ama size bundan bahsetmezsem olmaz. Su hemen sag tarafta gormus oldugunuz Yastigim Sekil ile tanismaya hazir misiniz ?

image

Yastigim Sekil emoji yastik ve HappieBall ureten bir e-ticaret markasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Teknoloji bu kadar hayatimizdayken, duygularimizi uzun uzun anlatmak yerine emojilerle ifade edebiliyor, telefonda konusmak yerine yazmayi tercih ediyorken kendi isini yapmak isteyen bir girisimci icin daha iyi bir konu olamazdi. Ve tabi kosullara buna uygunken, girisimciler bu kadar ongorulu, caliskan ve basarili insanlarken basari kacinilmaz olacak.

image

Yastigim Sekil henuz cok yeni. Taze. İsmi ve icerigi gibi sicacik. Tam da yaraticilarini yansitiyor, samimi ! Peki kim bu Yastigim Sekil yaraticilari ? Cagri Celik, Elif Ozgecan Hiz ve Baris Hiz. Baris, Ozge’nin esi. Cagri, Ozge’nin kardesi. Ozge ise benim canim. İlham perim. Hep destekcim, tam destekcim. Hayal kurmanin gercek hayattaki en buyuk motivasyon kaynagi oldugunu hatirlatanim. Pes etmeye bes hala “hist, hoop, pes etmek yok” diyenim. Eski is arkadasim, daimi dostum. Akil verenim. İcimi rahatlatanim. Hayatimda tanidigim en uretken, en mutevazi insan. Ozge her zaman guler yuzlu. Tipki emojiler gibi. Gordugum kadariyla Baris ve Cagri da oyle. Hatta Baris’in title’i ne biliyor musunuz : Chief Happiness Officer :))

image

Onlar mutlu olmak icin kendi islerini yapmayi, hayallerinin pesinden gitmeyi ve mutluluk dagitmayi sectiler. Sadece emojileri ya da happieball’lari alanlara mutluluk vermiyorlar. Yastigim Sekil ayni zamanda bir sosyal girisim. Yetenekli Ankarali Ev hanimlari oruyor happieball’lari ve ev ekonomilerine katkida bulunuyorlar.

image

Yastigim Sekil ekibini gectigimiz hafta sonu Bilgi Universitesi Santralİstanbul da duzenlenen Makerfaire 2015 de ziyaret ettim. O kadar mekanik seyin icinde adeta nese saciyorlardi. En renkli stand onlarinkiydi. Ozenle hazirlandiklari cok belliydi. Harikaydilar. Hele Ozge’nin cikolata parcacikli kurabiyeleri… Cocuklardan ve benden 100 puan aldilar 🙂

image

Belki aranizda bu standi ziyaret edenler vardir. Ama kacirdiysaniz uzulmeyin, hemen www.yastigimsekil.com u ziyaret edin. Hatta bence alisveris yapin, Ozge’nin yazdigi yazilari okuyun, sonra da etrafinizdakilerle mutlaka paylasin.

9 farkli Happie Ball ve 5 farkli Yastik sizi bekliyor.

Yastigim sekil, onumden cekil ❤

İnstagram; @yastigimsekil

Genel içinde yayınlandı

Yorum bırakın